Gel de masaj cu venin de vipera - spectru complet 600 ml

129,00 lei
cu TVA

Descopera gelul de masaj cu venin de vipera Hadi Gel! Produs 100% natural, cu un puternic efect antiinflamator si analgezic, care elimina durerea persistenta mult mai rapid si eficient.

Cantitate
Stoc epuizat

 

Politica GDPR

 

Plata si Livrare

 

Politica de retur

Acest gel de masaj pentru durere are la baza o formula elvetiana sintetica, SYN-AKE, care reprezinta un compus tripeptidic cu spectru complet, ce ofera acelasi efect ca peptidele din veninul de vipera, fara vreun toxic pentru organism.

Gelul de masaj cu venin de viperă cu spectru complet este un produs 100% natural, cu beneficii în tratamentul durerilor musculo-scheletice și ameliorarea durerilor musculare și articulare.

Acest gel se aplică ușor, avand o capacitate mare de absorbție. Datorită efectului său revigorant și regenerant, gelul de masaj cu venin de viperă este frecvent folosit de persoanele cu activitate fizică constantă, cu intensitate medie spre ridicată.

Recomandat pentru:

Dureri reumatice, articulare, musculare

Dureri de oase, spate, coloana, picioare, genunchi, lombare sau cervicale

Inflamatii si umflaturi la nivelul articulatiei / coloanei vertebrale

Stimularea circulatiei sangvine

efort fizic intens, pre sau post antrenament

De ce un gel de masaj cu venin de vipera ?

Veninul de vipera contine doua proteine care pot bloca durerea mai rapid si mai eficient decat morfina. Acesta proprietate a veninului de sarpe a fost descoperita cautand o alternativa analgezice. Astfel durerea este calmata instantaneu, fara nici un efect secundar.

Ingrediente

Continutul de venin de vipera este unul obtinut printr-o formula sintetica elvetiana, SYN-AKE, un compus cu acelasi efect ca peptidele regasite in veninul de vipera.

Intalnim si alte ingrediente 100% naturale, precum: uleiul esential de eucalipt, extractul de papadie, coada soricelului, ventrilica, Trei Frati Patati, Tei Pucios si multe altele.

Mod de Administrare

Eficienta produsului este determinată de consecvența cu care este folosit. Astfel, se recomanda utilizarea acestuia prin masaj ușor, de 3 ori pe zi, timp de minimum 2 saptamani.

Atentionari!

Acest gel nu trebuie aplicat pe răni deschise, tăieturi sau plăgi.

A se folosi cu atenție pentru evitarea contactului cu ochii.

A se păstra la loc ferit de accesul copiilor sub 3 ani.

Temperatura recomandata de păstrare este de 5 până la 20 de grade.