Informatii despre plata si livrare

 

Livrarea produselor comandate se efectueaza in general in 1-3 zile lucratoare, din momentul receptionarii comenzii, in orice localitate din Romania, prin FAN COURIER sau DPD. Pentru locatiile pentru care FAN COURIER percepe taxe suplimentare de transport, pretul de transport va fi mai mare de 15.00 lei, urmand ca destinatarii sa fie informati in prealabil pentru modificarea tarifului si sa isi ofere acordul pentru livrare.

 

Produsele oferite spre vanzare prin intermediul site-ului nostru, afiseaza pretul in lei cu TVA si informatia cu privire la disponbilitatea acestora actualizata in timp real. Cu toate acestea, avand in vedere faptul ca pe magazinul online plaseaza comenzi simultan diferiti vizitatori, pot exista situatii foarte rare, in care pentru un produs, informatia de stoc este in curs de actualizare. In acest caz, veti fi informat despre o eventuala indisponiblitate a unui produs in momentul confirmarii comenzii si veti putea lua o decizie in cunostinta de cauza, cum ar fi inlocuirea cu un produs similar sau chiar renuntarea la produsul respectiv. Comenzile inregistrate online in afara orelor de program, vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.


Toate documentele aferente produselor achizitionate (factura, certificat de garantie, etc) vor fi livrate impreuna cu produsele comandate.


 

♦ Modalitati de plata

 

Pentru plata produselor tale preferate de pe site, iti punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

Plata in numerar

Plata cu numerar se face integral in lei la livrarea prin curier (ramburs)

Plata online cu card bancar

Magazinul online www.bababum.ro este certificat 3D Secure de catre VISA si MasterCard prin Banca Transilvania pentru tranzactii online cu orice card bancar emis de catre orice banca sub sigla VISA si MASTERCARD. Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online. Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
Magazinul online www.bababum.ro foloseste pentru toate tranzactiile online serviciile BTPay. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastra ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele.

Plata prin transfer bancar in contul IBAN RO19BTRLRONCRT0419654101, deschis la Banca Transilvania – Sucursala Magurele.

 

♦ Informatii Livrare 

 

Dupa efectuarea comenzii online veti fi contactat telefonic de catre un operator de vanzari. Comenzile fara o confirmare telefonica prealabila din partea dvs. NU vor fi expediate.


Costurile de procesare si livrare comandă se calculeaza automat in cosul de cumparaturi, astfel:
- daca ai ales sa-ti livram noi comanda, livrare este gratuita pentru comenzile cu valoarea peste 1000 lei. Pentru comenzile cu valoare sub 1000 lei, costul de procesare si livrare este de 15.00 lei (TVA inclus), dar numai pentru localitatile pentru care FAN Courier nu percepe in plus taxe pentru kilometri suplimentari. In conditiile in care adresele de destinatie necesita costuri suplimentare de transport, atunci vom contacta clientii pentru recalcularea costului de livrare.

Livrarile se vor efectua prin FAN COURIER si DPD, in perioada de timp pana la care profesionistul se angajeaza sa livreze conform OG nr. 34/2014, de la data la care consumatorul a transmis comanda.

Nu se fac livrari in weekend sau in zilele declarate oficial ca sarbatori legale.